Sarıkamış Değişim Derneği'nden İmza Kampanyası

Sarıkamış Değişim Derneği, Sarıkamış Şehir Stadyumu'nun tribünü ve spor salonu yapılsın diye imza kampanyası başlattı.

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, gazetecilere yaptığı açıklamada, kent merkezinde sportif faaliyetlerin tam anlamıyla yapılabileceği stadyum ve spor salonunun bulunmadığını söyledi.

Sarıkamış'ta yaşayan insanların sporla yakın ilişkisi olduğunu, turizm ilçesine yakışır tesisleşmenin mutlaka gerçekleşmesi gerektiğini belirten Ucun, sözlerine şöyle devam etti:

'İlçemizde sportif aktiviteler toplumumuzun vazgeçilmezlerindendir. Yalnızca kayak ve kış sporları değil sporun bütün branşlarının yapılabileceği potansiyelimiz mevcuttur. Bunun için öncelikle Gençlik ve Spor Bakanlığımızdan istirhamımız ilçemize modern bir spor salonu ve tribünlü güzel bir stadyum inşa etmeleridir. Bu bölgede yaşayan gençlerimizi birlik beraberlik içinde,ülkelerine bağlı olarak yetiştirmek istiyorsak enerjilerini harcayacak tesislere, sosyal kültürel ve sportif faaliyetler çok ihtiyacımız var. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Sayın Ahmet Arslan'dan ve Kars Milletvekilimiz Selahattin Beyribey'den bu konuda acil destek bekliyoruz.'

Sarıkamış Değişim Derneği Başkanı Saim Ucun, Sarıkamış Şehir Stadyumu'nun tribünü ve spor salonu yapılması için imza kampanyası başlattıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA