Milletvekili Polat Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu

AK Parti Kilis Milletvekili Reşit Polat,Polateli Belediye Başkanı Hakkı Çelik ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı ile birlikte hizmete açılan ve inşaatı devam eden tesisleri gezdiler.

Milletvekili Polat Spor Tesislerinde İncelemelerde Bulundu
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, hizmete açılan ve inşaatı devam eden tesisler hakkında Milletvekili Reşit Polat’a bilgiler verdi.

Kilis Milletvekili Polat, hizmete açılan 500 kişilik yarı olimpik kapalı yüzme havuzu,Gençlik Merkezi ve tenis kort sahasını gezerek bilgi aldıktan sonra,inşaatı devam eden 2 bin 500 seyirci kapasiteli spor salonu ve çok amaçlı spor salonu (sporcu fabrikası)inşaatını yerinde görerek incelemelerde bulundu.

Polat, Gençlik Merkezindeki ziyaretinde Gençlik Liderleri ile görüşerek, kurslar hakkında bilgiler alarak açıklamalarda bulundu.

Polat, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün son dönemde Kilis’te önemli projeleri hayata geçirdiğini ifade ederek, “Gençlerin spor yapmalarına imkan sağlamak için tesislerin sürekli olarak modernize ediyoruz. Hükümet olarak, Türkiye genelinde çağın gereklerine uygun spor tesisleri yapılması hedefinde çok büyük yatırımlar yapmaktayız. Bu yatırımlar kapsamında ilimizde vatandaşlarımızın, gençlerimizin hizmetinde olacak spor tesisleri kazandırma konusunda görüşmeler yapmakta ve projeler üretmekteyiz. Bu doğrultuda , kurum olarak yapmış olduğunuz sportif, sosyal ve kültürel içerikli projeler ile özellikle geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sahip oldukları tarihi ve coğrafi değerlerine, milli ve manevi duygularımıza bağlı özgüveni yüksek, kendini ifade edebilen, yarınlarına daha pozitif bakan bir gençlik yetiştirilmesi hedefinde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor bundan sonra gerçekleştireceğiniz sportif, sosyal ve kültürel projelerinizde destek olmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA