Merkezefendi Belediyesi'nden 50 Mahallede Çalışma

Merkezefendi Belediyesi, bölgesindeki 50 mahallede çalışmalara devam ediyor.

Merkezefendi Belediyesi'nden 50 Mahallede Çalışma
Merkezefendi Belediyesinin ilçenin geleceğine yönelik yaptığı yatırımlar devam ediyor. İlbade Mahallesi’nde bir pazaryeri ile aile sağlığı merkezinin inşaat çalışması da devam ediyor. Aynı zamanda Sümer Mahallesi’nde anaokulu inşaatı devam ederken, Merkezefendi Mahallesi’nde taziye evininde inşaatında çalışmalar sürüyor. Başkarcı Mahallesi’nde bir pazaryeri ile düğün salonunun yapımı sürerken, Eskihisar ve Gerzele’ ye pazaryeri yapılıyor. Bereketli Mahallesi’nde sergi ve toplantı salonun temeli atılıyorken, Merkezefendi, Kültür Merkezi ve Nikâh Sarayı’nın, Servergazi Mahallesi de tenis kortları ve pazaryeri ile süper bir projenin merkezi olmaya hazırlanıyor.

Selçukbey Mahallesi’nde devam eden asfalt çalışmasını Çakmak Mahallesi’ndeki parke ve yol çalışması izliyor. Hacıeyüplü Mahallesi’ndeki yol açma ve asfalt çalışması devam ederken, Yenişafak Mahallesi’nde de bisiklet yolu çalışması devam ediyor. Okullara yapılan halı sahalarda ise her gün yüzlerce Merkezefendili sporun ve spor yapmanın tadını çıkarıyor.

“Her mahallemize dokunuyoruz”

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ilçenin tüm mahallelerini hizmet götürdüklerini ifade etti.

Başkan Subaşıoğlu, “Göreve geldiğimiz günden bu yana ilçemizin görünümünü daha iyiye götürmek ve Merkezefendili hemşerilerimize en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Her zaman söylediğimiz bir söz var. ‘Merkezefendi daha da güzel olacak’ Bu sözden yola çıkarak ilçemizin her mahallesinde bir çalışma yapıyoruz. Bir mahallemizde asfalt çalışmamız varken, diğer bir mahallemize anaokulu yapıyoruz. Başka bir mahallemizde yol açma yapılıyorken, başka bir mahallemize de pazaryeri kazandırmaya gün sayıyoruz. Bu böyle devam edecek” dedi.

“İlçemize en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz”

Başkan Subaşıoğlu, “İlçemize en güzel hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Merkezefendili hemşerilerimize de bizlere verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Onların desteği hem şahsıma hem de ekibimize ayrı bir güç veriyor. Merkezefendi ilçemiz sakinleri için yaptığımız tüm bu çalışmalar vatandaşlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA