Kırançiftlik Mahallesi'ne Modern Altyapı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesinin Kırançiftlik Mahallesi’nde yürüttüğü kanalizasyon hattı döşeme çalışmasıyla mahalleye modern altyapı sistemi inşa ediyor.

Kırançiftlik Mahallesi'ne Modern Altyapı
Manisa’nın dört bir köşesindeki altyapı yaralarını sarmaya devam eden MASKİ Genel Müdürlüğü, Şehzadeler ilçesine bağlı Kırançiftlik Mahallesi’ndeki çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Bugüne kadar kanalizasyon hattı bulunmayan mahallede MASKİ ekipleri, yaklaşık 5 bin metre kanalizasyon ana hattı oluşturuyor. MASKİ’nin hat yenileme çalışmalarıyla mahallede modern ve sağlıklı altyapı sistemi kuruluyor. Kanalizasyon işlemlerinin son bulmasının ardından, İçme Suyu Dairesi Başkanlığı tarafından Kırançiftlik’in içme suyu şebeke hattı da yenilenerek, mahalleye yeni bir su deposu inşa edilecek.

Yapılan çalışmalardan dolayı mutlu olduğunu ifade eden Kırançiftlik Mahalle Muhtarı Celali Çınar, “Eskiden beri yapılamayan altyapımız Büyükşehir Belediyesi MASKİ tarafından yapılıyor. Müracaatlarımızı yaptık, sağolsunlar ilgilendiler ve çalışmamız başladı.

Şuan gayet güzel gidiyor. Köy halkı olarak da çok memnunuz. Bu öyle 3-5 yıllık bir yatırım değil. Büyükşehir’in yaptığı bu yatırım en az 40 yıllık bir yatırım. Altyapı bittikten sonra su tesisatlarımız yenilenecek. Artı olarak içme suyu depomuzun da yenileneceği bilgisi verildi.

Başta Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün olmak üzere, MASKİ’ye, daire başkanlarımıza ve çalışanlara, yaptıkları hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA