Gazinin Uçan Çatısı Onarılıyor

Muğla’nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde çıkan fırtına sonucu oluşan hortumda çatısı uçan Kore Gazisi’nin evi Milas Belediyesi Acil Hizmet Birimi ekiplerince tamir ediliyor.

Gazinin Uçan Çatısı Onarılıyor
Milas’ta geçtiğimiz günlerler meydana gelen fırtına nedeniyle oluşan hortum da Kırcağız Mahallesi’nde çok sayıda binanın çatısı uçmuş, birçok ev zarar görürken, ağaçlardan kopan dallarda camlarının kırılmasına ve maddi zarara sebep olmuştu. Milas Belediye Başkan Yardımcıları Zeynep Mat ve Faik Karagöz Kırcağız Mahallesi’nde yaptıkları incelemede hasar oluşan alanlarda yaraların sarılması adına Milas Belediyesi olarak göreve hazır olduklarını belirtmişti.

Çıkan fırtınada evinin çatısı uçan Kore Gazisi Mehmet Karakuş’un yardımına Milas Belediyesi acil hizmet birimi ekipleri yetişerek yapılan hasar tespit sonrasında ekipler Karakuş’un evinde tadilat başlattı.

Göreve geldikleri günden itibaren belediye ekiplerince tespit edilen ya da vatandaşların bildirdiği yardıma muhtaç insanlar için çalışmalar yaptıklarını dile getiren Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bugüne kadar birçok yaşlı vatandaşımızın evinde çalışma yaptık. Doğal afet sonucu çatısında hasar oluşan Mehmet Amca’nın evinde de çalışmalar yürütülüyor, çalışmalarımızı en kısa sürede tamamlayıp evi Mehmet Amca’mıza teslim edeceğiz” dedi.

Kaynak: İHA