Burhaniye'de MHP İlçe Başkanı Taşdelen Zeytin Hasadına Katıldı

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, MHP Genel Merkezi tarafından İlçe Başkanlığına atanan Ömer Taşdelen, zeytin hasadı yapan işçileri ziyaret ederken, zeytincinin yanında olduklarını söyledi. Şarköy Mahallesi yakınında hasat yapan zeytincileri ziyaret eden Taşdelen, onlarla sohbet etti, sofralarına oturdu ve hasat yaptı.

Burhaniye'de MHP İlçe Başkanı Taşdelen Zeytin Hasadına Katıldı
Burhaniye’de, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin imzası ile MHP ilçe başkanlığına atanan Ömer Taşdelen işe hızlı başladı.

Oluşturduğu ilçe yönetimi ve partili meclis üyeleri ile bir araya gelen Taşdelen, birlik ve beraberlik içinde çok çalışacaklarını söyledi.

Yöredeki vatandaşların yüzde 70’nin geçimini zeytinden sağladığını anlatan Ömer Taşdelen, Tariş’in zeytinyağı için açıkladığı avans fiyatın çok düşük olduğunu kaydetti.

Şarköy mahallesinde zeytin hasadı yapan vatandaşlarla birlikte olan Ömer Taşdelen, vatandaşlarla birlikte hasat yaptı ve sofralarına oturdu. Zeytincinin yanında olduklarını anlatan MHP İlçe Başkanı Ömer Taşdelen,” Yöremizde çok sayıda insan zeytinden geçimini sağlamaktadır. Zeytinyağındaki tıkanıklık nedeniyle zeytinci mağdur. Zeytincinin gelirinin artırılması lazım. Bunun için üreticiyi rahatlatıcı çalışmalar yapılmalı. Türkiye’nin en lezzetli zeytinyağı yöremizde üretilmektedir. Her zaman zeytincinin yanındayız. Üreticilerin sorunlarının takipçisi olacağız” dedi.

Kaynak: İHA