Bulanıklı Öğrencilerden Büyük Başarı

Muş’ta düzenlenen atletizm yarışmasında Bulanıklı öğrenciler hem yıldız kızlar ve erkekler kategorisinde dereceye girmeyi başardı.

Bulanıklı Öğrencilerden Büyük Başarı
Muş’ta toplamda 30 okuldan 100 sporcunun katıldığı atletizm yarışmasına katılan Bulanıklı öğrenciler, bireysel yıldız erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulundan Diyar Sönmez birinci, bireysel yıldız kızlarda Esenlik Ortaokulundan Besra Özmen ikinci ve Fatma Altun üçüncü oldu. Takımlarda yıldız erkeklerde Cumhuriyet Ortaokulu dördüncü, yıldız kızlarda Esenlik Ortaokulu ikinci ve Cumhuriyet Ortaokulu ise dördüncü oldu.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Metin Aral, Cumhuriyet Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Hüseyin Arslan ve Esenlik Ortaokulu Beden Eğitim Öğretmeni Berçem Subaşı ile başarılı öğrencileri makamında kabul ederek tebrik etti. Öğrencilerle sohbet eden Aral, "Sizlerin başarı ve dereceleriyle başta ilçe halkı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak gurur duyuyoruz. Bizim desteklerimiz sizlerin daha da başarılı olması yönünde olacaktır, sizleri tebrik ediyorum. İlçemizde hem sportif hem de akademik alanda başarılarımızı artırarak emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz. Başarı tesadüf ve şans işi değil, başarı samimiyet, güven, huzur, emek ve ekip işidir” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Yalçın Tunçel ise, bu tür etkinliklerin devam ettirilmesi halinde maddi ve manevi desteklerinin devam edeceğini belirterek, başarılarından dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik etti.
Kaynak: İHA