Bingöl Araştırmaları Dergisinin 3. Sayısı Çıktı

Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Çapak'ın genel editörlüğünü yaptığı Bingöl Araştırmaları dergisinin 3. sayısı çıktı.

Bingöl Üniversitesi rektörü Çapak, derginin Bingöl'ün tarihi ve kültürel birikiminin ortaya çıkarılmasında ve geleceğe aktarılmasında bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi.

Dergide, Bingöl'ün tarihi, coğrafyası, folkloru, ekonomik yapısı, kitabeleri ve benzeri alanlarda birbirinden değerli araştırma ve inceleme yazılarının yer aldığını anlatan Rektör Çapak, şunları kaydetti:

'Bingöl ile ilgili özgün ve nitelikli makalelerin yer aldığı Bingöl Araştırmaları dergisinin 3. sayısı çıktı. Dergimiz sayı editörlüğü ile devam etmektedir. Son sayımızda sayı editörlüğü görevini Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Abdulbaki Çetin üstlendi.

Dergimizin bu sayısının editörlüğünü üstlenen hocamıza, makaleleriyle katkıda bulunan yazarlarımıza, makaleleri değerlendiren hakem heyetimize ve bu sayımızın da basımını üstlenen Belediye Başkanımız Sayın Yücel Barakazi'ye teşekkür eder, dergimizin hayırlara vesile olmasını dilerim.'

Kaynak: AA