Bayraklı Belediyesi Tiyatro Ekibi Kurdu

İzmir’in Bayraklı ilçesinde, belediye bünyesinde kurulan ve seçmeleri geçtiğimiz haftalarda yapılan belediye tiyatrosu çalışmalarına başladı. 168 kişinin arasından belirlenen 24 kişilik ekibin, kabare türünde müzikli tiyatro oyunu sahneleyeceği bildirildi.

Bayraklı Belediyesi Tiyatro Ekibi Kurdu
Bayraklı Belediyesi, ilçe genelinde oyunculuğa meraklı, yetenekli, kendisine güvenen herkesi seçmelere katılmaya davet ederek, 24 kişilik tiyatro ekibi kurdu. Kültür Müdürlüğü tarafından başlatılan proje kapsamında 16 yaş ve üzeri herkesin katılabildiği seçmelere 168 kişi katıldı.

Seçmeler sonrası belirlenen ekibin, sahnelenecek müzikli, danslı oyunla görücüye çıkacağı belirtildi. Her anı keyifli, hareketli ve renkli görüntülere sahne olan çalışmalarda tiyatro ekibine Kerem Yalçın’ın yönetmenlik yaptığı, koreografi ve yardımcı yönetmenliğini Aslı Yalçın’ın üstlendiği müzikal kabare çalışmalar sonucunda tiyatrocuların izleyiciyle buluşacağı bildirildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, vatandaşların yüzünü güldürecek etkinliklere de ihtiyaç olduğunu söyledi.

Başkan Karabağ, “Seçmelere katılan herkese teşekkür ediyorum. İlçemizin ilk tiyatro grubunu kurduk. Çalışmalara da başladılar. Belediye olarak her alanda vatandaşlarımıza hizmet ediyoruz. Oyuncu arkadaşlarımızın sergileyecekleri oyunu merakla bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA