Üsküdar'da Terör Protestosu

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyesi bir grup, teröre destek vermekle suçladıkları Batılı ülkeleri protesto etti.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı üyesi bir grup, 'terör ve katliamları destekledikleri iddiasıyla Batılı ülkeleri' protesto etti.

Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanlığı, Üsküdar Meydanı'nda 'Batının katliamlarını ve teröre verdikleri desteği' konu alan resim sergisi açtı. Sergi açılışında terör destekçisi ülkeleri protesto eden grup, 'Küfür tek millet, teröre destek olan devletler de teröristtir' yazılı afiş astı.

Etkinlikte grup adına konuşan Alperen Ocakları İstanbul İl Başkanı Kürşat Mican, ABD, İsrail ve bazı Avrupa ülkelerini teröre destek vermekle suçlayarak, 'Devletimizin teröristlere ve vatan hainlerine karşı vermiş olduğu bu onurlu mücadelesini baskı ve zulüm yapılıyor diyerek itibarsızlaştırmak isteyen tüm soykırımcı ve terör örgütlerini destekleyen ülkeleri nefretle ve şiddetle kınıyor, lanetliyoruz.' dedi.

Ülkenin bekası için yapılan operasyonları canı gönülden desteklediklerini kaydeden Mican, 'Bu operasyonlar daha da iyi olacaktır, devletin operasyonlarında görev almaya hazırız.' şeklinde konuştu.

Sergi kasım ayı sonuna kadar gezilebilecek.

Kaynak: AA