BEÜ Saraybosna'da Öğrencilerle Buluştu

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Feray Çiçek, üniversite personelleri İnci Yamak Arslan, Kadriye Çiçek ve Emine Eroğlu, Saray Bosna’da bulunan öğrencilere, BEÜ’nün imkânlarını anlatarak, üniversite hakkında bilgiler verdi. Üniversite temsilcileri öğrencilere eğitim ve sosyal alanlardan kültürel spor aktivitelerine kadar pek çok konuda bilgi vererek tüm öğrencileri BEÜ ’ye davet etti.

BEÜ Saraybosna'da Öğrencilerle Buluştu
Eğitim fuarında, Druga Lisesi, Cetvrta Lisesi ve Ugostiteljsko Turizm Lisesi’ni ziyaret eden Bülent Ecevit Üniversitesi(BEÜ) temsilcileri Türkiye ’de Yükseköğrenim görmek isteyen aday öğrencilere üniversite hakkında detaylı bilgiler verdi. Öte yandan Türkiye’de okuyabilmek için gerekli olan işlemler hakkında öğrenciler aydınlatıldı.

Heyet sonrasında Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü’nü ziyaret etti. Ziyarette Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Âkif Yaman ve Müdür Yardımcısı Mustafa Yıldız Üniversitemiz temsilcilerine Saraybosna’da gerçekleştirdikleri çalışmaları anlattı. Üniversitemizi temsilen Saray Bosna’da bulunan heyetten Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Feray Çiçek, Enstitü Müdürü Mehmet Âkif Yaman’a üniversitemizin çalışmalarından bahsederek hediyelerini takdim etti.
Kaynak: İHA