Akyürek Halkla Dayanışma Ziyaretlerinde

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ayürek ve ilçe başkanı Mehmet Yıldırım Viraşehir’de vatandaşları ziyaret etti.

Akyürek Halkla Dayanışma Ziyaretlerinde
Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Akyürek ile ilçe başkanı Mehmet Yıldırım, Viranşehir’de vatandaşlarla buluşarak vatandaşların sorunlarını dinlediler. Akyürek ve Yıldırım, vatandaşlara taziye ve düğün ziyaretinde de bulundular. Mehmet Akyürek yaptığı açıklamada, "Herkesçe bilinmelidir ki bölgemizde gerek taziye ziyaretleri gerekse düğün nişan ve sünnet törenlerine katılmak kültürel bir gerekliliktir. Özellikle taziye ziyaretleri önem arz etmektedir. Kültürel boyutun dışında yakınını kaybeden aileye psikolojik destek, dini ve insancıl bir davranıştır. Vatandaşlarla dayanışma içinde olmak için önem arz etmektedir. Bu vesileyle özellikle kırsal bölgede yaptığımız ziyaretlerde halkın beklentilerini ve sorunlarını yerinde dinledik" dedi.

"Viranşehir suya kavuşuyor"

Viranşehir pompaj sulaması ikinci kademe inşaatı hakkında bilgi veren DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap, çalışmaların hızlı bir şekilde bitmesi için mahalle muhtarlarının çalışmaları desteklemeleri gerektiğini vurguladı. Kasap, işbirliği içinde çalışıldığı takdirde sulama kapsamındaki arazilerin kısa sürede suya kavuşacağını söyledi.



Toplantıda söz alan mahalle muhtarları isteklerini dile getirerek çalışmalara gerekli desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.

Kaynak: İHA