Vali Çakacak, Emniyet Müdürü Baştuğ'u Yemekle Uğurladı

İçel Valisi Özdemir Çakacak, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile İçel’den Aydın’a atanan Emniyet Müdürü Rahmi Baştuğ’u, onuruna verdiği yemek ile uğurladı.

Vali Çakacak, Emniyet Müdürü Baştuğ'u Yemekle Uğurladı
Vali Çakacak’ın, Adnan Menderes Bulvarı’ndaki bir restoranda verdiği yemeğe Rahmi Baştuğ’un yanı sıra İçel’e yeni atanan İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Akdeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Kadir Yıldız, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Yıldırım, il protokolü ile İçel’de faaliyet gösteren bazı oda ve borsa başkanları katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Vali Çakacak, görev yaptığı süre içerisinde İçel için gerçekleştirdiği başarılı çalışmalardan dolayı Baştuğ’a teşekkür ederek, yeni görev yeri olan Aydın’da da bu başarılarının devam etmesi temennisinde bulundu.

İçel’de yaklaşık iki yıldır görev yaptığını belirten Baştuğ ise bu süre içerisinde kendisine ve Emniyet Teşkilatı’na verdiği desteklerden ötürü Vali Çakacak’a teşekkür etti. Baştuğ, “Akdeniz’in incisi güzel kent İçel’i ve onun güzel insanlarını hiçbir zaman unutmayacağım” dedi.

Veda yemeği, Rahmi Baştuğ’un yeni görev yerine uğurlanması ile sona erdi.
Kaynak: İHA