Tunceli'de Muhtarlarla Yatırım Değerlendirme Toplantısı

Tunceli İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği, merkez ve 7 ilçe muhtarları ve il genel meclis üyelerinin katılımıyla 2016 yılı yatırım değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Tunceli'de Muhtarlarla Yatırım Değerlendirme Toplantısı
Tunceli İl Özel İdaresi Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya, Genel Sekreter Nazif Yıldırım, il genel meclis üyeleri, merkez ve 7 ilçenin muhtarları katıldı.

İl Özel İdaresi’nin 2016 yılı faaliyetleri hakkında sunum yapan Genel Sekreter Nazif Yıldırım, “İl Özel İdaresi olarak ilimizde 365 köy ve bin 88 mezrada yaşayan 29 bin 847 kişiye hizmet veriyoruz. Bu da il nüfusunun yüzde 33’üne tekabül ediyor” dedi.

KÖYDES’ten gelen 8 milyon 228 bin liralık ödenekle 75 proje hazırlandığını ifade eden Yıldırım, “Bu projeler köy yolları, içme suyu, kanalizasyon, sulama suyu projeleri. Bunlardan 32’si devam ediyor. 11 proje ise ihale aşamasında. Yine kendi bütçemizle 23 milyon 674 bin liralık projeler gerçekleştirdik” diye konuştu.

Hizmet verirken kimseye ayrıcalık tanımadıklarını kaydeden İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nazif Yıldırım, “Şeffaf bir yönetim anlayışıyla, yaptığımız bütün çalışmaları kayıt altına alarak hizmetlerimizi yürütüyoruz. Hizmetlerimizi gerçekleştirirken kimseye ayrıcalık tanımadık. Öncelik sıramızı hizmete en çok ihtiyaç duyulan yerlere verdik” ifadelerinde bulundu.

Yıldırım’ın sunumunun ardından katılımcılar, 2016 yılı yatırım programı ve 2017 yılında yapılması gereken çalışmalar hakkında fikirlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA