Tarsus'un 4 Ayrı Noktasına Parke Taşı Döşeniyor

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, ilçeyi karış karış gezerek, hizmet götürmeye devam ettiklerini söyledi.

Tarsus'un 4 Ayrı Noktasına Parke Taşı Döşeniyor
Kargılı, Çiçekli, Karaçerçili, Simithacılı, Baltalı ve Verimli (Badras) mahallelerinde yapılan parke taşı döşeme çalışmalarını yerinde inceleyen Tarsus Belediye BaşkanıŞevket Can, Tarsus’un 4 ayrı noktasına parke taşı döşeme çalışmalarının devam ettiğini belirtti.

Karaçerçili, Simithacılı, Keşli ve Çavdarlı mahallelerinde parke taşı döşeme çalışmalarının bittiğini ifade eden Can, “Şuan Çiçekli, Boztepe ve Beylice mahallelerimizde parke taşı döşeme çalışmaları devam ediyor. Şehrimizi nakış nakış işlemeye devam ediyoruz. Hem yerinde sorun dinliyoruz hem de yerinde çalışmaları inceliyoruz. Bir planlama kapsamında bütün mahallelerimize hizmet vereceğiz” dedi.

Başkan Can’ı karşısında gören vatandaşlar, “Başkanımızı çok seviyoruz. Belediyemiz daha önce 45 mahalleden sorumluydu. Şimdi 179 mahalleden sorumlu. Belediyemizin hizmet vermediği ve eli değmediği yer kalmadı. Başkanımız her zaman yanımızda, 24 saat telefonu açık, ne zaman arasak ulaşabiliyoruz. Her zaman yanımızda olan bir hizmet aşığı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyoruz” dediler.

Hafta sonu, hafta içi hiç fark etmeden mahalle mahalle gezen Başkan Can, vatandaşların çayını içip, sorunlarını dinledi.
Kaynak: İHA