Kapkaç Anı Güvenlik Kamerasında

Gaziantep'te 3 ayda 49 kez motosikletle kapkaç yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli ile çalıntı cep telefonlarını sattıkları öne sürülen 2 iş yeri sahibi gözaltına alındı Kapkaç anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep'te motosikletle çok sayıda kapkaç yaptıkları iddia edilen 2 şüpheli ile çalıntı cep telefonlarını sattıkları ileri sürülen 2 iş yeri sahibi gözaltına alındı, kapkaç anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, kent merkezinde 3 ayda gerçekleştirilen 49 kapkaç olayının faillerini yakalamak için çalışma başlattı.

Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, sürekli bölge değiştiren ve özellikle kadınların çantalarını çalıp motosikletle kaçan şüphelilerin eşkalini tespit etti.

Ekipler tarafından kullandıkları çalıntı motosikletle yakalanan, uyuşturucu, hırsızlık ve yaralamadan sabıkalı Tolga M. (19) ile Ferhat D'nin (17) üzerinde çalıntı cep telefonu, bir miktar eroin ve para ele geçirildi.

Soruşturmayı genişleten ekipler, şüphelilerin çalıntı telefonları sattıklarını belirledikleri iş yeri sahibi Rıdvan Y. ile Selahattin D'yi de gözaltına aldı.

Zanlılar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Bu arada, güvenlik kameralarına yansıyan kayıtlarda motosikletle bankta oturan kadınların yanına yaklaşan zanlıların, cep telefonunu çalıp uzaklaştıkları görülüyor. Kayıtlara yansıyan başka bir olayda da sokakta yürüyen kadının yanına motosikletle yaklaşan iki şüphelinin çantayı çalıp kaçmaları yer alıyor.
Kaynak: AA