İstanbul'da Uyuşturucu Serasına Çevrilmiş Eve Baskın

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce Bağcılar ve Silivri’de uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında basılan bir evin adeta uyuşturucu serasına çevrilmiş hali, polis ekiplerini de şaşırttı. Operasyonda 17 kök, ağırlığı 4 kilo 700 gram Hint keneviri ve 38 gram Hint keneviri bitki parçası ele geçirildi.

İstanbul'da Uyuşturucu Serasına Çevrilmiş Eve Baskın
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğünce Bağcılar ve Silivri ilçelerinde uyuşturucu operasyonu düzenlendi.

Polis ekiplerinin çalışmaları sonucu, Bağcılar’da uyuşturucu sattığı tespit edilen 20 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahısların 18’i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilere yapılan operasyonda 875 gram uyuşturucu olduğu değerlendirilen toz madde, 0,3 gram kokain, 11 adet uyuşturucu Suboxone, 16 adet Methadone tablet, 38,15 gram eroin, 2 adet ruhsatsız tabanca, 21 adet fişek, 1 av tüfeği ve 6 adet kartuş ele geçirildi.

Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Silivri’de uyuşturucu sattıkları ve yetiştirdikleri tespit edilen H.Y. (41) ve O.T. (29) isimli şahıslara yönelik de operasyon düzenlendi.

Baskın yapılan evin adeta hint keneviri serasına çevrilmiş hali, polis ekiplerini de şaşırttı. Evde yapılan aramada 17 kök, 4 kilo 700 gram Hint keneviri ve 38 gram Hint keneviri bitki parçası ele geçirildi.
Kaynak: İHA