Iğdır Ticaret Borsasından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım

Iğdır Ticaret Borsası (ITB), Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği ile 600 adet bot ve okul çantasını ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacak.

Iğdır Ticaret Borsasından İhtiyaç Sahibi Öğrencilere Yardım
Konuyla ilgili açıklama yapan Iğdır Ticaret Borsası Başkanı Serhat Kumtepe, her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi öğrencilerin tespiti ve yardımların ulaştırılması konusunda titiz bir çalışma yaptıklarını söyledi.

Kumtepe, “600 öğrencimize bot ve okul çantası hediye edeceğiz. Öğrencilerden tek isteğimiz, derslerine çok çalışmaları ve hayalini kurdukları tüm başarılara ulaşmalarıdır. Türkiye’yi büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesiller sizlersiniz. Bu nedenle gerek okul içerisinde, gerekse de okul dışında sevgi, saygı ve kardeşlik olgusu içerisinde hareket ederek vatanınıza, milletinize faydalı bireyler olmak için çaba sarf edin. Katkılarından dolayı başta TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yönetim kurulu üyeleri ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Geleceğimizi temsil eden kıymetli öğrencilerimize böyle bir yardımda bulunabilmekten dolayı büyük mutluluk duyuyorum” dedi.

İhtiyaç sahibi öğrencilerin, öğrenci belgeleri ile birlikte Iğdır Ticaret Borsasına müracaat etmeleri gerektiği bildirildi.

Kaynak: İHA