Hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi'nde Yüzde 50 Kış İndirimi

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde belediyeye ait şifalı suları ile ünlü Esire Termal Turizm Merkezinde konaklama ücretlerinde yüzde 50 kış indirimi uygulanmaya başlandığı açıklandı.

Hisarcık Esire Termal Turizm Merkezi'nde Yüzde 50 Kış İndirimi
Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Esire Termal Turizm Merkezinde 1 Kasım 2016- 1 Mart 2017 tarihleri arasında apart odalarda ve saatlik banyolardaki konaklama ücretlerinde yüzde 50 kış indirimine gittiklerini söyledi.

Daha önce 60 TL lira olan tek odalı havuzlu Tip 1 apart oda konaklama ücretinin 40 TL’ye, 80 TL olan Tip 2 apart odaların 60 TL’ye, aile banyolarının saatlik ücretini ise 15 TL’den 10 TL’ye düşürdüklerini ifade eden Başkan Çalışkan, “Ayrıca 21 günlük paket programlarda Tip 1 apart oda konaklama ücretini 735 TL’ye, Tip 2 apart odaların ücretini ise bin 050 TL’ye düşürdük. Müşteri memnuniyetini birinci planda tuttuğumuz Termal Turizm Merkezimizde kış sezonunda yaptığımız yüzde 50 indirim sayesinde doluluk oranının yüzde 100’e kadar ulaşmasını bekliyoruz.” dedi.

Esire Termal Turizm Merkezinde bulunan 51 derece sıcaklıktaki şifalı sıcak suların sedef hastalığının yanında romatizmal hastalıklarda, deri hastalıklarında, kas ve eklem ağrılarında, çeşitli kadın hastalıklarında ve içme kürleriyle de; böbrek taşı, mide-barsak sistemi, karaciğer safra kesesi hastalıklarında etkili olduğu biliniyor. (MA-EFE)
Kaynak: İHA