Hırsız Girdiği Dükkandan Tatlı İle Kola Çalıp Kaçtı

Sakarya’da gece girdiği unlu mamüller dükkanında kasadaki bozuk paralar ile tatlı ve kolaları çalan hırsız kaçtı. Kendisini görüntüleyen kameralara aldırış etmeyen hırsız, rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Hırsız Girdiği Dükkandan Tatlı İle Kola Çalıp Kaçtı
Edinilen bilgiye göre, Adapazarı şehir merkezinde katlı pazar yerinde iş yerinin kapanmasının hemen ardından açılır camları zorlayarak Hakan Baki’ye ait unlu mamüller dükkanına giren hırsız, elini kolunu sallayarak 25 dakika kaldığı dükkanda ne bulduysa çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsız, ilk olarak yöneldiği kasadaki bozuk paraları poşete koydu. Kasanın üzerinde bulunan güneş gözlüğü ve cep telefonu ile sadaka kutusundaki bozuk paraları da çalan hırsız, kendisini görüntüleyen güvenlik kameralarına aldırış etmeden rahat tavırları ile dikkat çekti. Zanlı, beğendiği tatlı tepsisinden tatlı ile buzdolabından kolaları da çalarak dükkandan ayrıldı.

Hırsızlık olayını bir müşterisinin emanet ettiği telefonu yerinde bulamayınca fark eden dükkan sahibi Hakan Baki, “Katlanır camları zorlayarak dükkanın içerisine giriyor. Normal bir tezgahtar gibi önce kasadaki bozuk paraları alıyor, ardından dolaptan kolaları boşaltıyor, sonra da kutulara tatlı ve kuru pasta doldurup gidiyor. Tabi kasadan benim gözlüklerim ile müşterimizin emanet telefonunu da çalıyor. Beni de şoke eden görüntü rahatlığı. Bu kadar bir rahatlık bir hırsız için olacak iş değil. Bu dükkanda bu kadar süre kalıp bu işleri yapabiliyorsa her yere girebilir” diye konuştu.

Kaynak: İHA