Edirne Belediyesi TESKİ'yi İnceledi

Edirne Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüsnü Güler, beraberindeki teknik heyetle birlikte incelemelerde bulunmak üzere Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresini (TESKİ) ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Güler, Edirne Belediyesi Fen İşleri Şube Müdürü Sunay Ciğerci, Su ve Kanalizasyon Şube Müdürü Sadi Kirezci ve diğer teknik heyetle birlikte TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa’yı makamında ziyaret etti.

Edirne Belediyesi TESKİ'yi İnceledi
Ziyaret sırasında TESKİ’nin Tekirdağ genelinde yapmış olduğu yatırımlar ve yürütülen çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yardımcısı Güler TESKİ’nin çalışmalarını gayet başarılı bulduğunu, yeni kurulan bir kurum olmasına rağmen hızla yol aldığını, büyük projeleri hayata geçirerek Tekirdağ genelinde unutulmaz hizmetler sağladığını dile getirdi. Ayrıca TESKİ’nin deneyimlerinden yararlanmak istediklerini, yapılan projeleri ihtiyaç dahilinde Edirne’de uygulamak istediklerini dile getirdi.

Tüm ilçelerde yatırımlar devam ediyor

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa görüşme sırasında yaptığı konuşmasında, “Yoğun bir tempoyla çalışıyoruz. Teknik ekibimiz çok güçlü. Saha çalışmalarımızda gayet iyiyiz. Tekirdağ’ın tüm ilçelerinde yatırımlarımız devam ediyor. Her ne kadar sorumluluk alanımız Tekirdağ sınırları içi olmasına rağmen, ihtiyaç durumunda Edirne Belediyesine her türlü desteği verebilir, deneyimlerimizi paylaşabilir ve fikir alışverişinde bulunabiliriz. TESKİ’yi örnek alarak yapmış olduğunuz bu teknik geziden dolayı sizlere teşekkür ederim” dedi.

Görüşmelerin ardından Edirne Belediyesi heyeti, TESKİ SCADA Merkezi ve Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldılar.
Kaynak: İHA