Başkan Altınok Öz, Belediye Personelini Askere Uğurladı

Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, askere gidecek olan Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Ali Çelik’in uğurlama törenine katıldı.

Başkan Altınok Öz, Belediye Personelini Askere Uğurladı
Kartal Belediyesi Park Bahçeler Müdürü olarak görev yapan Ali Çelik’in askere gidecek olması nedeniyle Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün de katılımıyla uğurlama töreni düzenlendi.

Kartal Belediyesi’nde gerçekleşen uğurlama törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, Kartal Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü personeli başta olmak üzere belediye çalışanları katıldı.

Personelinin uğurlama merasiminde bir konuşma yapan Başkan Öz, “Ali Çelik gibi genç ve başarılı bir personelle çalışmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Askerlik, yeni bir başlangıç için önemli bir dönüm noktasıdır. Ali’nin askerlik dönüşü daha başarılı işler yapacağını biliyorum” dedi.

Park ve Bahçeler Müdürü Ali Çelik ise, “Sayın Başkanım, başkan yardımcılarım ve çalışma arkadaşlarım askerlik görevim nedeniyle aranızdan geçici süreliğine ayrılıyorum. Bu güzel ailenin içinde bulunmak anlatılmaz bir duygu. Başta Sayın Başkanımız Op. Dr. Altınok Öz olmak üzere, başkan yardımcılarımıza ve emeği geçen tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Ali Çelik’i omuzlarına alan mesai arkadaşları, “En büyük asker bizim asker” tezahüratlarında bulundu.
Kaynak: İHA