Spor Günü Etkinliği

Kırklareli ‘nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan bir AVM ile Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından "Spor Günü" etkinliği düzenlendi.

Spor Günü Etkinliği
Bercadia AVM’ de gerçekleşen etkinliğe, Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat, Bercadi AVM Müdürü Erkan Genç, AVM yetkileri, spor kulüpleri öğrencileri ve antrenörleri katıldı.

Vatandaşlar sergilenen gösterileri dikkatlice izledi. Gösteriler vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Gösteri sonrasın AVM yetkilileri tarafından öğrencilere hediye verildi.

“Amaç burada sporun varlığını hissettirebilmek”

Etkinlik hakkında bilgi veren Lüleburgaz Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Soner Polat; ‘ Amacımız spora teşvik. Farklı spor dallarında gösteriler yapılıyor. Atletizm, karate, Cimnastik, Kick-Boks, Judo, Taekwondo öğrencileri gösteri yaptı. Katılım çok güzel çocuklar eğleniyorlar. Amaç burada sporun varlığını hissettirebilmek. Çocuk burada sporu görüyor branşlarını tanıyor ve daha sonra spor yapmaya başlıyor. Lüleburgaz’da olmayan spor yok. Yeter ki bizden istesinler. AVM yetkililerine sağladıkları imkanlar ve sporcularımıza verdikleri hediyelerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu aktivitelerimiz devam edecek’ dedi.

Kaynak: İHA