Pamukkale Belediyesinden Belenardıç'a 700 Bin Liralık Yatırım

Pamukkale Belediyesi tarafından Belenardıç Mahallesine yapılan 700 bin lira tutarında üstyapı çalışmaları hizmete açıldı.

Belenardıç Mahallesi'ndeki çalışmaların tamamlanması dolayısıyla düzenlenen törene katılan Pamukkale Kaymakamı Şükrü Görücü, yaptığı konuşmada, Pamukkale Belediyesi'nin başarılı çalışmalara imza attığını belirterek, merkeze uzak bir mahallenin üst yapısını da tamamladığını söyledi.

Mahalleler için üstyapının çok önemli olduğuna dikkat çeken Kaymakam Görücü, 'Pamukkale Belediyesine, uzak bir mahallenin üst yapısını tamamlamasından dolayı teşekkür etmek gerekiyor. Bence en iyi yatırım insana yapılan yatırımdır. Ben bu çalışmanın hayırlı olmasını diliyorum.' dedi.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ise, göreve geldikleri ilk günden bu yana 68 mahalleye hizmet götürdüklerini kaydetti.

Başkan Gürlesin, 'Artık bu mahallemizde vatandaşlarımız tozdan ve çamurdan kurtulmuş oluyor. 700 bin liralık üstyapı çalışmaları ile mahallemizde parke taşı, arazi yollarının genişletilmesi ve mezarlık çevresinin düzenlemesi yapıldı. Ayrıca MOBESE kameraları da yıl sonuna kadar tamamlanış olacak.' şeklinde konuştu.

Konuşmanın ardından protokol üyeleri, toplam maliyeti 700 bin lirayı bulan çalışmaların açılış kurdelasını kesti.

Törene, Pamukkale Belediye Başkan yardımcıları Selim Arkan, Adnan Kaya, Veli Demir ve Türkay Gözlükaya, AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Hasan Aracı ve belediyesi meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA