Öğrenciler Burada Eğlenerek Öğreniyorlar

Hatay’ın İskenderun ilçesinde eğitime yepyeni bir soluk getiren ve alanında birçok yeniliğin öncüsü olan özel bir eğitim kurumu ‘Önce İnsan, Önce Eğitim’ sloganıyla yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Öğrenciler Burada Eğlenerek Öğreniyorlar
Belen ilçesinin Sarımazı ormanlık alanında, çamların arasında adeta bir saklı cenneti andıran mekanda geniş olanaklarla eğitim veren kurum, eğitim yöntemindeki farklı uygulamalarıyla öğrencileri sınavlara hazırlıyor.

‘SİMHOME’ öğrenci oteli tesislerinde yatılı eğitim kampı uygulamasıyla sınava hazırlanan öğrencilerin eğitim ve motivasyonunu maksimum düzeyde sağladıklarını, öğrencilerin normal ders saatleri dışında akşam saat 18’den sonra saat 23’e kadar profesyonel eğitimciler eşliğinde yapılan etüt çalışmaları ve muhtelif sosyal etkinliklerle motive ettiklerini ifade eden okulun kurucusu Selim Baysal; “Eğitimdeki son teknoloji ve uygulamaları en uygun ortamda öğrencilerimizin hizmetine sunuyoruz. Profesyonel bir anlayışla, etkin uygulamalarımızla eğitimde kalitenin çıtasını yükseltmeye çabalıyoruz. Simya Kurumlarında kaliteli, nitelikli ve başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefliyoruz” diyerek şu açıklamalarda bulundu;

“Bizler sadece 8 aylık bir süreçte eğitim hizmeti vererek çalışmalarımızı sınırlandırmıyoruz. Okulumuzun bir diğer özelliği de yeni ve farklı uygulamalarla eğitimi sevdirmektir. Bu yöntemlerle öğrencilerimize okulu, dersleri, öğrenmeyi ve çalışmayı sevdiriyoruz. Böylece sadece başarıyı yakalamakla kalmıyoruz. Başarıda çıtayı yükseltiyoruz.

Sınavlara katılacak öğrencilerimizi okulumuzun bünyesinde bulunan ‘SİMHOME’ tesislerimizde tamamen dış etkenlerden uzak, en etkin ve sağlıklı ortamda ağırlayarak modern ortamda etüt ve çalışmalar yapıyoruz. Onları sosyal etkinliklerle de en uygun ortamda yüksek motivasyonla kampa alarak hazırlıyoruz. Normal ders saatlerinin dışında, beş yıldızlı otel kalitesindeki departmanında, profesyonel eğitimcilerimizin nezaretinde ders çalışıp dinleniyorlar. Ardından yine profesyonel eğitimcilerinin nezaretinde uygulanan çeşitli spor, dans ve sosyal etkinliklerin ardından burada konaklıyorlar. Böylece gereksiz alışkanlıklar ve gereksiz zaman kaybından uzak ortamda hem çalışıp hem motive oluyorlar. ”
Kaynak: İHA