Körfez Belediyesi, Geri Dönüşüm Çalışmalarını Destekliyor

Geri dönüşümle ilgili bilgilendirici ve bilinçlendirici seminerler düzenleyen Körfez Belediyesi bu çalışmalarını geri dönüşüm çalışmalarıyla destekliyor.

Körfez Belediyesi, Geri Dönüşüm Çalışmalarını Destekliyor
Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, çevre kirliliğinin önlenmesi, atıkların geri dönüşüme kazandırılması ve bitkisel yağların toplanması amacıyla atık toplama kutularını ilçenin her noktasına yerleştirmeye devam ediyor. Geri dönüşümün önemini anlatan bilinçlendirme tabelalarını her mahalleye asan Körfez Belediyesi, Körfezlilerin bu konuda duyarlı olmasını istiyor. Körfez Belediyesi, ayrıca Körfez sınırları içerisinde bulunan 60 adet olan cam kumbara sayısını 75’e çıkararak geri dönüşümde marka kent olmayı sürdürüyor.

İlçede çevre temizliği konusunda çalışmalarını hassasiyetle yürüten Körfez Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, yaşanılan çevrenin temiz tutulmasının gelecek nesillere bir borç olduğunu ifade ediyor. Körfez Belediyesi çevreye verdiği değeri, geri dönüşüm çalışmalarıyla desteklemeyi sürdüreceğini belirtti.

Kaynak: İHA