Kapatılan İş Yerindeki Mührü Kırıp Kumar Oynattılar

Merkez Seyhan ilçesinde kumar oynatıldığı gerekçesiyle dün mühürlenen holding bürosuna yönelik operasyonda, mührün kırılıp farklı bir isim altında yeniden kumar oynatıldığı tespit edildi.

Adana'da aynı gerekçeyle 4'üncü kez dün kapatılan holding binasına düzenlenen operasyonda, kapıdaki mührün kırılıp farklı bir isim altında yeniden kumar oynatıldığı belirlendi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, kumar oynatıldığı ihbarı alınan merkez Seyhan ilçesi Kuruköprü Mahallesi Çakmak Caddesi'nde iş merkezindeki bir adrese operasyon yaptı.

Ekipler, dün kapatılan bir holdinge ait bu iş yerinin kapısındaki mührün kırılarak, 'SS. Şans Oyunları Destek Hizmet Koop. Seyhan Şubesi' tabelası asılıp yeniden kumar oynatıldığını tespit etti.

Polis, 9 kişiye 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem, 150 kişiye ise Kabahatler Kanunu'na göre her birine 219 lira olmak üzere para cezası uyguladı.

Adana'da dün, kumar oynatıldığı gerekçesiyle 3 ay kapatma cezası verilen aynı adrese cezanın bittiği gün polis tarafından düzenlenen operasyonda, kumar oynatıldığı belirlenmişti. Polis, 6 kişiye 'kumar oynanması için yer ve imkan sağlamak' suçundan adli işlem, 140 kişiye ise Kabahatler Kanunu'na göre her birine 219 lira olmak üzere para cezası uygulamıştı. Daha önce 3 kez kapatma cezası verilen holding bürosu, savcılık talimatıyla 4'üncü kez mühürlenmişti.
Kaynak: AA