Çorlu Gazeteciler Derneği'nden İl Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret

Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, Tekirdağ’ın yeni Emniyet Müdürü Mustafa Aydın’ı makamında ziyaret etti.

Çorlu Gazeteciler Derneği'nden İl Emniyet Müdürü Aydın'a Ziyaret
Çorlu Gazeteciler Derneği yöneticileri, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Halil Turan Erol’un İl Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Isparta İl Emniyet Müdürü olarak görevlendirilmesinin ardından Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve kısa süre önce yeni görevine başlayan Mustafa Aydın’ı makamında ziyaret etti.

30 yıllık mesleki deneyime sahip

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, 30 yıllık mesleki deneyime sahip olduğunu bu sürenin büyük bölümünü sahada geçirdiğini kaydederek bu deneyimini Tekirdağ’ın huzuru için kullanacağını söyledi.



“Tekirdağ’a ve Bölgeye Yabancı Değilim”

Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Tekirdağ’a ve bölgeye yabancı değilim. Daha önce kısa bir süreliğine de olsa Edirne’de görev yapmıştım. Bölge halkının yapısını biliyorum. Tekirdağ asayiş bakımından sakin ve huzurlu bir kent durumunda bulunuyor. Bizler bu huzurun devamlı bir şekilde tesis edilmesi için çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

“Bölgemizde Olanlarını Tespit Ediyoruz”

15 Temmuz gecesi yaşanan hain darbe girişimi esnasında Ankara’da olduğunu ve o karanlık gecede yaşananlara yakinen tanıklık ettiğini de kaydeden Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, “Tekirdağ il genelindeki rutin çalışmalarımızın yanı sıra hain darbe girişimine katkı sağlayan, destek veren kişilerin tespiti manasında da çalışmalarımız oluyor. 15 Temmuz gecesi kalkışmaya destek verdiği saptanan, delillerle otaya konulan kişilerden bölgemizde olanlarını tespit ederek gözaltına alıyor ve adli makamlara sevk ediyoruz” diye konuştu.

“Emniyet Güçlerimizle Diyaloglarımız Son Derece Olumlu”

Gazetecilerin en önemli haber kaynaklarından birinin de emniyet teşkilatları olduğunu kaydeden Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Levent Silistre, “Bulunduğumuz Çorlu’da emniyet güçlerimizle diyaloglarımız son derece olumlu çerçevede ilerliyor. Haberlerimizde kamuoyu menfaatini maksimum düzeyde gözetiyoruz çünkü kamuoyu adına görev yaparak bilgilenmelerini sağlıyoruz” dedi.

Çorlu Gazeteciler Derneği’nin 2006 yılında kurulan bölgenin köklü ve güçlü mesleki kuruluşlarından olduğunu da kaydeden Silistre, “Çorlu Gazeteciler Derneği olarak Türkiye’nin en üst çatı meslek kuruluşu olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu bünyesinde de yer alıyoruz” diye konuştu.

Kaynak: İHA