Başkan Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü İle Kahvaltıda Buluştu

Kartepe Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü ile kahvaltıda buluştu.

Başkan Üzülmez, Kartepe Kadınlar Kulübü İle Kahvaltıda Buluştu
Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulubü’nün aylık faaliyetlerinin değerlendirildiği ve gelecek etkinlik programının belirlendiği periyodik toplantı, bu kez de Suadiyeli Hanımların katılımı ile gerçekleştirildi.

Kadınlar Kulübü’nün düzenlediği aylık motivasyon kahvaltısına katılan Başkan Üzülmez ise katılımcıları selamladığı konuşmasında, “Siz isteyin, biz yapalım. Makul ve mantıklı olarak bizden ne isterseniz, biz size onun bir fazlasını sağlamaya hazırız. Geçen yıl kurduğumuz Kadınlar Kulübümüz, çok aktif olarak amacına uygun ve etkili çalışmalar yapıyor. Bundan memnuniyet duyduğunuzu yüzlerinizden anlamak mümkün. Kulubümüzün faaliyetlerimize katılarak değer kattığınız ve önerilerinizle katkı sağladığınız için her birinize teşekkür ederim” dedi.

Programa katılan Kartepe Belediyesi Kadınlar Kulübü üyeleri, Kartepeli Hanımlar için organize edilen kültür gezileri, kişisel gelişim eğitimleri, meslek edindirme kursları, ücretsiz spor merkezleri gibi sosyal ve kültürel hizmetlerden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Üzülmez’e teşekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA