Başbakan Yardımcısı Şimşek, Nikah Şahitliği Yaptı

Bakan Şimşek eşi Esra Şimşek ile birlikte Adıyaman'da Zeynep Şimşek ile Mehmet Akif Sevindi çiftinin düğün törenine katıldı.

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, ağabeyinin kızı Zeynep Şimşek ile Mehmet Akif Sevindi çiftinin düğün törenine eşi Esra Şimşek ile birlikte katılarak nikah şahitliği yaptı.

Can Düğün Salonunda düzenlenen düğün törenine Adıyaman Valisi Abdullah Erin, Belediye Başkanı Hüsrev Kutlu, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimes, İl Emniyet Müdürü Metin Alper, Garnizon Komutanı Albay Ercan Atasoy ve çok sayıda davetli katıldı.

Belediye Başkanı Kutlu'nun kıydığı nikahta şahitlik yapan Şimşek, 'Az önce çok değerli Belediye Başkanı Kutlu'nun kıydığı resmi nikahta bizler şahitler sizler de fahri şahitler olarak gerçekten birbirine çok yakışan Mehmet Akif ve Zeynep'in nikah şahitliğini hep birlikte yaptık. Nikahı kıyıldı. Ben tekrar kendilerine Allah'tan ömür boyu mutluluklar diliyorum. Bütün günlerini böyle güzel, sevgi dolu geçmesini diliyorum. Karşılıklı saygı ve sevgiler asla bir eksiklik olmasın. Evlilikte bazen iniş ve çıkışlar olabiliyor ama sevgi saygıyla her şey aşılabiliyor.' dedi.

Çocuk konusunda bir tavsiyede bulunmaya gerek olmadığını dile getiren Şimşek, hayırlı evlatlar dilediğini belirterek, şöyle konuştu:

''Eminim zaten gerek Batmanlı gerek Adıyamanlısı bu konuda maksimum hassasiyete sahipler. Ama yine de Cumhurbaşkanımızın tavsiyelerini hatırlatmak isteriz. Belediye Başkanı Kutlu, sayı işaret ediyor ama onlar bilirler. Aile, biliyorsunuz toplulumuzun en temel bileşeni bu evliliklerle toplumumuz daha da güçleniyor. Daha iyi nesiller için ülkemizin geleceği açısından bunu biz çok önemsiyoruz.'

Belediye Başkanı Kutlu da çifte mutluluklar diledi.

Bakan Şimşek daha sonra evlilik cüzdanını geline teslim etti.
Kaynak: AA