AK Parti Tarsus İlçe Teşkilatında Devir Teslim

AK Parti Genel Merkezi tarafından Tarsus İlçe Başkanlığına atanan İbrahim Gül, başkanlık görevini eski başkan Mehmet Yıldız'dan devraldı.

Gül, parti binası önünde coşkulu bir kalabalık tarafından davul zurna eşliğinde karşılandı. Kendisini bekleyenlerle tokalaşarak tebrikleri kabul eden Gül, daha sonra ilçe binasına geçti.

Burada Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından konuşan Gül, AK Parti'ye kuruluşundan bu yana birçok alanda hizmet ettiğini söyledi.

AK Parti'nin Türkiye'nin millete hizmet eden tek partisi olduğunu ifade eden Gül, şöyle konuştu:

'Mehmet Yıldız arkadaşımız ve yönetimi elinden geldiğince hizmet etti. Genel merkezimiz şimdi bu görevi bizlere tevdi etti. Hep birlikte el ele, omuz omuza vererek mücadelemizi sürdüreceğiz. Yorulmadan, bıkmadan, usanmadan, gecemizi gündüzümüze katarak hizmetlerimize devam edeceğiz. Diğer partilerle aramızdaki fark; 'onlar konuşur, AK Parti yapar'. Türkiye'nin büyümesini ve gelişmesini çekemeyenler hep oyun üstüne oyun oynadılar. Gezi olaylarıyla başlattılar. Bu millet oyuna gelmedi. 17-25 Aralık'ta geldiler, milletimiz yine oyuna gelmedi. Çünkü milletimiz Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve AK Parti'ye güvendi. Baktılar baş edemiyorlar, 15 Temmuz'da darbe girişiminde bulundular. Ancak bu aziz millet FETÖ'ye karşı inanılmaz bir direnç gösterdi. Tankların önüne yattı, füzelere ve silahlara karşı göğsünü siper etti.'

Gül, teşkilat olarak hedeflerinin 2019 seçimleri olduğunu sözlerine ekledi.

Eski ilçe başkanı Yıldız da AK Parti ilçe teşkilatında bir ilkin yaşandığını ve devir teslim yapılarak, birlik ve beraberlik içinde hizmete devam edeceklerini söyledi.

Kaynak: AA