Yenişehir'e 1,2 Milyarlık Yatırım

Bursa’nın Yenişehir ilçesine yapılacak otomotiv test merkezi projesinin yatırım değerinin 1,2 milyar lira olduğu bildirildi.

Yenişehir'e 1,2 Milyarlık Yatırım
TSE Başkanı Sebahattin Korkmaz ve Genel Sekreter Yardımcısı Vedat Demir ile bir araya gelen Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik ve AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, otomotiv test merkezinin son durumunu görüştü. Adnan Kamıl, “Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi ülkemiz için milli proje olarak kabul edilen otomotiv test merkezi yatırımının ülkemize ve Yenişehir’imize yapılacak olması bizler için iftihar kaynağıdır. Bu dev projenin yatırım değeri 1,2 milyar lirayı bulacak. Üstelik daha sonra yanına yapılması planlanan teknopark projesi bu rakamlara dahil değildir. Yenişehir tarihindeki en büyük yatırım olacak olan otomotiv test merkezi projesi ile birlikte ilçemiz Türkiye’nin en önemli merkezlerinden biri haline gelecek” dedi.

Belediye Başkanı Süleyman Çelik ise, “Ülkemiz için son derece önemli olan bu büyük yatırımın Yenişehir’e kazandırılmasında büyük emekleri olan cumhurbaşkanımıza, başbakanımıza, bakanlarımıza, milletvekillerimize, TSE yetkililerine ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA