Ümraniye Belediyesi Geleceğin Mucitlerini Arıyor

Bilgi Evi ve Kültür Merkezleri ile ilçenin dört bir yanındaki çocuklara ve gençlere ulaşan Ümraniye Belediyesi, Necip Fazıl Kültür Merkezi Fen Deney Atölyesi ile geleceğin mucitlerini arıyor.

Ümraniye Belediyesi Geleceğin Mucitlerini Arıyor
Ümraniye Belediyesi, eğitim ve öğretim alanında gerçekleştirdiği projelerle öğrencilere destek olmaya devam ediyor. Öğrencilerin yaş grupları ve kişisel özellikleri ayrı ayrı değerlendirilerek hazırlanan proje kapsamında, ilçe genelindeki okullarda okuyan 7’nci sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanmış Fen Deney Atölyesi çalışmaları öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor. Ümraniye ilçe sınırları içerisinde Milli Eğitim Bakanlığına bağlı okullarda okuyan tüm 7’nci sınıf öğrencileri, randevu usulüyle hafta içi 4 gün olmak üzere okullarından servislerle alınıp Necip Fazıl Kültür Merkezi Fen Deney Atöylesi’ne getirilerek, interaktif eğlenceli deneyler yapma fırsatını yakalıyor.

Ümraniyeli öğrenciler, Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Fen Deney Atölye programları sayesinde derslerine takviye olan atölye çalışmaları ile bilimin eğlenceli ve heyecan veren dünyasını keşfediyor.
Kaynak: İHA