Tariş Zeytinyağı Ödüle Doymuyor

Türkiye’de yenilikçilik ve kalite ataklarıyla sektörün öncülerinden biri olan Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği, 2016 yılında aldığı tasarım ödüllerine bir yenisini daha ekledi. Birlik, sektörde fark oluşturanların ödüllendirildiği Green Star Awards-Doğal Yaşam Ödülleri kapsamında, “Yeni Yıldızlar Kategorisi”nde Yenilikçi Doğal Gıda Ürünü Ödülü aldı.

Tariş Zeytinyağı Ödüle Doymuyor
Temsil ettiği 28 bin üreticisi ile kooperatifçiliğin en başarılı örneklerinden birini hayata geçiren Tariş Zeytin ve Zeytinyağı Birliği ödüle doymuyor. Geçtiğimiz aylarda Ambalaj Sanayicileri Derneği’nin düzenlediği yarışmada Ege Koleksiyonu ile Altın Ödül, Asırlık ile de Gümüş Ödül kazanan birlik, gurur koleksiyonuna bir yenisini daha ekledi. Tariş Zeytinyağı, kasım ayı başında İstanbul’da düzenlenen Doğal, Organik ve Sağlıklı Ürünler Fuarı Exponatura 2016 kapsamında sektörde fark oluşturanların katıldığı Green Star Awards - Doğal Yaşam Ödülleri’nde başarısını taçlandıran şirketlerden oldu.

’Asırlık’ yine göğüs kabarttı

Şişe tasarımı 350 yıllık zeytin ağaçlarından ilham alınarak hazırlanan Tariş Zeytin Asırlık Natürel Sızma, Yeni Yıldızlar Kategorisi’nde, ’Yenilikçi Doğal Gıda Ürünü’ Ödülü aldı.

İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen törende ödüller, 4 ana başlıkta ve 16 dalda verildi.

Yarışmanın kazananları; ilgili dernek yöneticileri, sektör liderleri, akademisyenler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, kamu ve özel kuruluşların temsilcilerinden oluşan jüri tarafından belirlendi. Tariş Zeytinyağı, bitkisel ürünlerden gıda takviyelerine, tekstil ve temizlik ürünlerinden saç bakım ürünlerine kadar birçok ürün, kurum ve kuruluş, il ve ilçenin dahil olduğu kıran kırana bir yarışta ödülü almayı başararak, Egeli zeytin üreticilerini bir kez daha gururlandırdı.
Kaynak: İHA