Subaru Viziv-7 Concept, Los Angeles'ta Görücüye Çıktı

Subaru, 2018 yılının ilk çeyreğinde yollarla buluşacak 7 kişilik büyük boy SUV'a dair ipuçlarını taşıyan Viziv-7 Concept'i Los Angeles Otomobil Fuarında tanıttı.

Şirket açıklamasına göre, Subaru, geleceğe dair fikirlerini sergilediği konsept araçlar serisi Viziv'in son örneğini Los Angeles Otomobil Fuarında Viziv-7 Concept adıyla sergiledi. Subaru'nun bir sonraki 7 kişilik büyük boy SUV'undan fikirler taşıyan Viziv-7 Concept, markanın tüm ana unsurlarını taşıyor.

Subaru'nun marka değerlerinin çekirdeğini oluşturan güvenlik, dayanıklılık, denge ve arazi kabiliyeti, yeni araçta bir adım ileriye taşınacak. Viziv-7 Concept, seri üretime alındığında yaklaşık 5,2 metrelik uzunluğuyla gelmiş geçmiş en büyük Subaru modeli olacak. Yaklaşık 2 metre genişlik, 1,8 metre de yükseklik değerlerine sahip olan Viziv-7 Concept'in dingil mesafesi ise 2,9 metrenin üzerinde.

3 sıra oturma düzenine sahip bir Subaru modelinin özellikle geniş aileler tarafından tercih edilmesi bekleniyor. Subaru'nun dinamik ve sağlam tasarım felsefesine uygun detaylar barındıran Viziv-7 Concept, 2018'in ilk çeyreğinde Kuzey Amerika pazarında tanıtılacak.

Kaynak: AA