Oltu'ya Süt Ürünleri Mağazası Açıldı

Oltu’da Süt ürünleri mağazası eksikliğini Çizmelioğlu Oltu’ya şube açarak büyük bir ölçüde ihtiyaca cevap vereceği düşünülüyor.

Oltu'ya Süt Ürünleri Mağazası Açıldı
Kahvaltılık deyince akla gelebilecek her şeyi bulabileceğiniz adreste tüm Sucuk ve pastırma çeşitleri, Erzurum’da birçok yerde şubesi bulunan Çizmelioğlu, Oltu’ya da şubesini açtı.

Şubenin açılış kurdelesini Oltu Kaymakamı Mehmet Gökhan Zengin, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ömer Düzgün, Oltu Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Toprak,Ak parti Oltu İlçe Başaknı A.Eftal Gülcü ve marka temsilcisi Yusuf Çizmelioğlu kesti.

Kaymakam Mehmet Gökhan Zengin, “Oltu’ya kazandırılan bu yeni işyerimiz hayırlı uğurlu olsun. Bereketli ve helal kazançlar diliyorum” dedi.

Ziyabey Caddesi’nde hizmete açılan Çizmelioğlu’nda şarküteri adına her şeyi bulmak mümkün. Özellikle farklı lezzetlere de yer veren Çizmelioğlu, düşük fiyata kaliteli ürün sunmaya özen gösteriyor.

Çizmelioğlu’nun Oltu bayisi sahibi Ahmet Zengin ise, “Bilindiği gibi, Çizmelioğlu Erzurum’da 40 yılı aşkın bir süredir şarküteri alanında, doğal ürünler satarak hizmet veriyor. Bizde bu şubeyi açarken, Çizmelioğlu’nun 40 yıllık tecrübesine güvenerek ilçemize güzel bir mağaza kazandırmak istedik. Bundan sonra yapmak istediğimiz, hayvansal ürünlerle ilgili aklımızda olan bir takım şeyler var. Bu şubeyi açmak bunun ilk adımı oldu. İlçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA