Naturel Beden, Zihin Ve Ruh Sağlığı Festivali

Naturel Beden, Zihin ve Ruh Sağlığı Festivali, 24-27 Kasım'da Harbiye Askeri Müze Kültür Sitesi'nde düzenlenecek.

Festiva Organizasyondan yapılan açıklamaya göre, festivalde doğal yaşama ilişkin konferanslar, workshoplar, müzik ve sanat etkinlikleri, imza günleri ve sergilerin yanı sıra günlük yaşama yansıyan doğal ürün ve hizmetler tanıtılacak.

Açılışında Şaman Durek Verrett'in 'Sağlıklı Yaşam Savaşçısı Olmak' başlıklı bir konuşma yapacağı festival, 80'in üzerinde etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Festivalde aralarında Aşkım Kapışmak, Korkut Keskiner, Hande Kazanova, Ertuğrul Akbay, Haktan Akdoğan, Prof. Dr. Kemal Nuri Özerkan'ın da bulunduğu isimler seminer ve workshop programı düzenleyecek.

Konuşmacılar, ütopya, GAPS Sendromu, alkali beslenme, tasavvuf, astroloji, holistik tıp, Tai Chi, doğa koruma, homeopati, biofoton teknolojisi, dorn metodu, emotrans, içgüdüsel resim atölyesi, hipnoterapi, spor, sağlıkla uzun yaşamak, çiçek terapisi, meditasyon ve regresyon terapisi konularında katılımcıları bilgilendirecek.

Festivalde ayrıca 'Usulden Nağmeye Etkileşimli Türk Müziği Konseri', 'Bugünün İnsanı ve Doğa' temalı resim ve seramik sergisi, 'Chigong Uygulaması' ve 'İçe Yolculuk ve Meditasyon Deneyimi' gibi etkinlikler yer alacak.

Kaynak: AA