Muratpaşa'da Popüler Kültür Konuşmaları

Muratpaşa Belediyesi, siyasetten aşka, sinemadan müziğe, gündelik yaşamın tüm ayrıntılarının konuşulduğu Popüler Kültür Konuşmaları’nın ikincisinde Latife Tekin, Serdar Taşçı, Ahmed Balad Çoşkun ‘Modernite’ üzerine konuşacak.

Muratpaşa Belediyesi, kendi alanlarında usta yazar, şair, akademisyen, gazeteci ve düşünce insanıyla ‘yaşamı’ ve ‘yaşadığımız dünyayı’ konuşmaya devam ediyor.

İlki ‘Her şeyden Biraz’ başlığıyla şair Küçük İskender, yazar ve televizyoncu Yekta Kopan, siyaset ve iletişim sosyolojisi çalışmalarıyla bilinen akademisyen Serdar Taşçı’nın katılımıyla, akademisyen düşünür Prof. Dr. Ünsal Oskay anısında düzenlenen konuşmaların ikincisinde gündem modernite.

Popüler Kültür Konuşmaları’nın Kasım buluşması 28 Kasım 2002’de hayata veda eden lise arkadaşları Orhan Veli ve Oktay Rifat’la birlikte ortaya çıkardıkları Garip Akımı ile Türk şiirindeki yenilenmeyi, ‘Kolları Bağlı Odysseus’ ile kendine özgü felsefi şiir akımını başlatan edebiyatçı Melih Cevdet Anday anısına gerçekleştirilecek.

Muratpaşa Belediyesi Kültür Salonu’nda Cumartesi saat 14.00’de başlayacak serinin ikinci buluşmasında Latife Tekin, Serdar Taşçı, Ahmed Balad Çoşkun ile ‘Modernite’ üzerine konuşacak.
Kaynak: İHA