Kartepe'de Kaldırım Çalışmaları

Kartepe’de yolların iyileştirilmesi çalışmaları kapsamında Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler ilçenin farklı bölgelerinde yaya kaldırım düzenlemelerini de hız kesmeden sürdürüyor.

Kartepe'de Kaldırım Çalışmaları
Kartepe Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler üst yapı planlamaları kapsamında yaya güvenliğini sağlamak amacıyla çalışmalarını hızlandırdı. İlçenin farklı köşelerinde belirlenen program dahilindeki ana arter güzergahlardaki yaya kaldırımı çalışmalarının bir ayağı da İstasyon Mahallesi üzerinde gerçekleştirdi. Üst yapı düzenlemeleri ile ilçe halkını şık ve güvenli yollara kavuşturan belediye ekipleri, İstasyon mahallesi Yunus Emre caddesinde yaya güvenliğini sağlayan 750 metrelik güzergahta kaldırım düzenlemelerine hız verdi. Ekipler Yunus Emre caddesi üzerinde yol boyunca eksik olan kaldırımları tamamlarken bozuk olanları da yeniliyor.

Çalışmaların ilçe genelinde devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Hüseyin Üzülmez, “Halkımıza yakışan hizmetleri yerine getirmek adına pratik ve çözüm odaklı iş planı ile geniş yelpazede uygulamaya devam ediyoruz. İlçemizde asfalt serimi, yama asfalt, parke tamiratı ve parke döşemesi ile yaya kaldırımı şeklinde gerçekleştirilen üst yapı düzenlemeleri ile yollarımızı günümüz koşullarına uygun hale getiriyoruz. Çalışmalar sırasında halkımızın gösterdiği anlayış için teşekkür ederim. Ayaklarını yazın tozdan kışın çamurdan kurtarmak için üst yapı yatırımları olarak tüm Kartepe’yi elden geçireceğiz” dedi.

Kaynak: İHA