Hırsızlar Kayseri Polisinden Kaçamadı

Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin yaptığı çalışmalarda, çalınan 18 oto ve 23 motosiklet bulunarak sahiplerine teslim edildi.

Edinilen bilgiye göre 15 Ekim ve 14 Kasım tarihleri arasında Kayseri Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerinin evden hırsızlık ve iş yerinden hırsızlık olaylarında 4 şahsı yakaladığı ve bu şahıslardan 3’ünün tutuklandığı öğrenildi.

Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda ise çalınan 20 otomobilden 18’inin, 32 motosiklet hırsızlığından ise 23’ünün bulunduğu bildirildi.

Ayrıca il dışından çalınan 5 motosikletin de Kayseri’de bulunduğu bildirildi.

Olaylarla ilgili olarak 32 şüphelinin gözaltına alındığı ve yapılan işlem sonrasında 4 kişinin tutuklanarak cezaevine gönderildiği kaydedildi.

Ayrıca çeşitli suçlardan aranan 463 şahsın yakalanarak adli mercilere sevk edildiği ve bunlardan 155’inin tutuklandığı bildirildi.

Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği’nce yapılan çalışmalarda ise 7 dolandırıcılık ve 3 kapkaç olayının aydınlatıldığı, 14 şahıstan 7’sinin tutuklandığı kaydedildi.
Kaynak: İHA