Gençler Sabah Namazında Balıklıgöl'de Buluştu

Şanlıurfalı gençler milli birlik, beraberlik ve manevi duyguların canlı tutulması amacıyla düzenlenen “Gençler Sabah Namazında Buluşuyor” etkinliği kapsamında Balıklıgöl’de bulunan Halilürrahman (Dergah) Camisinde bir araya geldi.

Gençler Sabah Namazında Balıklıgöl'de Buluştu
Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Gençlik Merkezleri gönüllüleri, gençlerle birlikte cuma sabahı namazda buluştu. Sabah namazına Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Bahçelievler, Yenişehir, Karaköprü ve Bağlarbaşı Gençlik merkezleri gönüllüleri ile Şanlıurfa Gençlik Merkezleri Müdürleri Hamit Derman, Mustafa Kırıkçı, Mesut Buğrul, Müslüm Aktabur, Mehmet Keskin ile birçok sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve vatandaş katıldı.

Programla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ’’ Amacımız gençlerin camiye gelerek toplu halde cemaatle namaz kılmalarını ve bu alışkanlığı kazanmalarını sağlamak. Milli ve manevi değerlere sahip gençlerin ülkesine ve bayrağına daha faydalı olacağı kanaatindeyiz" diye konuştu.

Kaynak: İHA