Başkan Ataç, 'Örnek Yerel Projelerle İktidara Yürüyeceğiz'

İzmir’in Dikili İlçe Belediye Başkanı Mustafa Tosun, Eskişehir ziyaretinde Başkan Ataç ile bir araya gelerek Tepebaşı’nın çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Başkan Ataç, 'Örnek Yerel Projelerle İktidara Yürüyeceğiz'
Tepebaşı Belediyesi ve Başkan Ataç, Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin ilgiyle takip ettiği, örnek sosyal demokrat belediye olmaya devam ediyor. Tepebaşı Belediyesi’nin toplumsal belediyecilik anlayışı içerisinde insan, çevre ve kültür odaklı gerçekleştirdiği çalışmalar ile yakaladığı başarı, birçok belediye ve belediye başkanı tarafından takdir edilmeye devam ediyor.

Başkan Tosun, Tepebaşı’nın çalışmalarını ilgiyle takip ettiklerini belirterek Başkan Ataç’ı tebrik etti. Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç da CHP’nin iktidara örnek yerel yönetimlerle yürüyeceğini vurgulayarak, CHP’li belediyelerin birbiri ile paylaşımı ve dayanışmasının önemli olduğunu söyledi.

İzmir Dikili’nin ve Başkan Mustafa Tosun’un da bu örnek belediyelerden biri olduğunu söyleyen Başkan Ataç, “Bağımız ve iş birliğimiz devam edecek Mustafa Başkan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA