Bakan Müezzinoğlu, Balıkesir'de Projeleri İnceledi

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne ziyarette bulunarak Başkan Ahmet Edip Uğur ile görüştü. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Bakan Müezzinoğlu’na, belediye hizmet binası giriş katında sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi verdi.

Bakan Müezzinoğlu, Balıkesir'de Projeleri İnceledi
Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Genel Sekreteri Osman Yenidoğan ve Daire Başkanları tarafından karşılanan Bakan Mehmet Müezzinoğlu’na Vali Ersin Yazıcı, AK Parti Milletvekilleri Kasım Bostan ve Sema Kırcı ile ilçe belediye başkanları ve kamu kurum ve kuruluşların yöneticileri eşlik etti. Büyükşehir Belediyesi ziyaretinde Bakan Müezzinoğlu’na, belediye hizmet binası giriş katında sergilenen mega projelerin maketlerini gösteren Başkan Uğur, projeler hakkında bilgi verdi. Mega projelerin MIPIM Fuarı’nda sergilendiğini söyleyen Başkan Uğur, projelere uluslararası dev şirketlerin talip olduğunu söyledi.

Bakan Müezzinoğlu da Başkan Uğur’a projelerden ötürü teşekkür ederek Türkiye’yi dünyada en iyi şekilde tanıtan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.



Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’nin şeref defterini imzalayan Bakan Müezzinoğlu’na Başkan Uğur tarafından Büyükşehir Belediyesi’nin faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgiler verildi.

Ziyaret sonunda Başkan Uğur, Bakan Müezzinoğlu’na zeytinyağı, yağcıbedir halısı ve büyükşehir tarafından özel olarak darphaneye bastırılan hatıra para hediye etti. Ziyaretin ardından Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İl Başkanlığı’na ziyarette bulunarak, Balıkesir’den ayrıldı.
Kaynak: İHA