Ağaçlara Mevsimlik Bakım

Cumhuriyet Parkı’ndaki ağaçlara konan yüzlerce sığırcık sürüsünün çevreyi kirletmesi sebebiyle ağaçlar Yozgat Belediyesi ekipleri tarafından budandı.

Ağaçlara Mevsimlik Bakım
Yozgat’ta vatandaşların uğrak mekanlarından biri olan Cumhuriyet Parkı’nda bulunan bazı ağaçlar, hem mevsimlik bakımları nedeniyle hem de kuşların çevreyi kirletmesi sebebiyle Yozgat Belediyesi ekipleri tarafından budandı.

Ağaçların mevsimlik bakımlarının geldiğini hatırlatan Yozgat Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Akgün, kuşların çevreyi kirletmesi sebebiyle Cumhuriyet Parkı’nda bulunan ağaçları budadıklarını söyledi.

Akgün, “Vatandaşlarımızın sıklıkla kullandığı ve zaman geçirdikleri Cumhuriyet Parkı’nda bulunan bazı ağaçları geçen seneden beri budayamamıştık. Ağaçların mevsimlik bakımları da gelmişti. Bu yüzden ağaçların bakımı belediye çalışanlarımız tarafından yapıldı. Bu arada ağaçlara konan yüzlerce sığırcık sürüsünün çevreyi kirletmesinden vatandaşlarımızda şikayetçi oluyordu. Ağaçların bakımını yaparak bu soruna da çözüm ürettik” dedi.

Kaynak: İHA