13'Üncü Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi Ve Diz Cerrahisi Kongresi Düzenleniyor

"13’üncü Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi ve Diz Cerrahisi Kongresi", yurt içi ve yurt dışından gelecek dünyaca ünlü uzmanların katılımcıyla 22-26 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek.

13'Üncü Türk Spor Yaralanmaları, Artroskopi Ve Diz Cerrahisi Kongresi Düzenleniyor
Wyndham Grand Levent Otel’de yapılacak ve 4 gün sürecek kongrede spor yaralanmalarının tedavileri, artroskopik cerrahi ve özellikle de diz cerrahisinin tüm detayları konuşulacak. Özellikle spor yaralanmaları ve tedavileri konusunda dünyaca ünlü 15 profesörün konuşmacı olarak katılacağı kongreye ilginç konular damgasını vuracak. Türkiye içinden de 200’ün üzerinde konuşmacı, spor yaralanmaları, artroskopi ve diz cerrahisi hakkında bilgi ve deneyimlerini katılımcılarla paylaşacak. Ayrıca kongreye ISAKOS Başkanı Dr. Philippe Neyret’in ve ESSKA Başkanı Dr. Romain Seil’in katılması da bekleniyor.

Kongre boyunca konuşulacak konu başlıkları ise, "Sakatlanmadan alınabilecek önlemler, kıkırdak sorunlarında PRP ve kök hücre uygulamaları, kök hücre uygulamalarında son güncellemeler, menisküs ön çapraz bağ ameliyatlarında son yenilikler, kireçlenme tedavisinde son güncel bilgiler, protez tekniklerinde son yenilikler, ayak sorunlarıyla ilgili son güncel teknolojik tedaviler, ameliyatsız tedavi yöntemleri" şeklinde olacak.
Kaynak: İHA