Üçpınar Yolunda İyileştirme Çalışması

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt ve parke taşı çalışmalarıyla yolların kalitesini ve güvenliğini arttıran Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda iyileştirme çalışmasına başladı.

Üçpınar Yolunda İyileştirme Çalışması
İl genelinde sürdüğü asfaltlama çalışmalarıyla Manisalıları konforlu ve güvenli yollarla buluşturan Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tekeller ve Üçpınar gurup yolunda bakım ve onarım çalışmasına başladı.

Birçok mahalleyi birbirine bağlayan bu yolda, kazı dolgu ve alt yapı çalışmaları yapan Manisa Büyükşehir Belediyesi mevcut yolda daha sonra asfalt çalışması gerçekleştirecek. Mevcut yolda yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Şube Müdürü Fevzi Demir, Manisalı vatandaşlara daha iyi hizmet verebilmek adına yaz boyunca yoğun bir asfalt çalışması gerçekleştirdiklerini belirterek,” Mevcut yolda da çalışmalarımız hızla devam ediyor. Birçok mahalleyi birbirine bağlayan ve yoğun olarak kullanılan yolda gerçekleştireceğimiz çalışmaların ardından ulaşımda kalite artacak” dedi.

Buradaki yürütülen çalışmalarının ardından Yol Şube Müdürü Fevzi Demir Üçpınar Mahallesi’nde Mahalle Muhtarı İlker Öz ile birlikte incelemede bulundu. Muhtar Öz’ün taleplerini de dinleyen Demir, ilgili konularda titizlikte incelemelerde bulunacakları söyledi.

Kaynak: İHA