Sunay Akın Ve Nihat Sırdar Yenimahalle'de

Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar ve Usta Şair Yazar Sunay Akın’ın başrollerini paylaştığı “Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi” isimli oyunu Yenimahallelilere kahkaha dolu anlar yaşattı.

Sunay Akın Ve Nihat Sırdar Yenimahalle'de
Yenimahalle Belediyesi, Ankara Komedi Festivali kapsamında Nazım Hikmet Kongre ve Sanat Merkezi’nde “Sivrisinek Dedin de Aklıma Geldi” isimli oyunu Yenimahallelilerin beğenisine sundu. Ünlü radyo programcısı Nihat Sırdar ve Usta Şair Yazar Sunay Akın’ın başrolde olduğu oyunda, izleyiciler kahkaha dolu bir akşam yaşadı. Oyunda, vatandaşlar Sunay Akın’dan, Titanik’e binecekken gemiyi kaçıran ve kurtulan tek Türk yolcunun hikayesini dinlerken, Sırdar ise günümüz alışkanlıklarının insanlara yaşattığı komik durumları anlattı. Tarihten günümüze ilginç olayları Sunay Akın’dan dinleyen seyirciler, Türkiye radyolarının konuşan tek hayvanı “Sivrisinek”in de durmadan araya girmesi ve oyunculara eşlik etmesiyle de kahkahalara boğuldular.

Salon tıklım tıklım doldu

Oyun sonunda 2 bin kişilik salonu tıka basa dolduran vatandaşlar, Akın ve Sırdar’ın performansı karşısında ikiliyi ayakta alkışladı. Yenimahalle seyircisine teşekkürlerini sunan ikili ise vatandaşlara, “Bizleri dinlediğiniz için teşekkürlerimizi sunuyoruz. Umarım beğenmişsinizdir. Yenimahalle Belediyesi’ne de çok teşekkür ederiz. Bu güzel solanda bizlerle sizleri buluşturdukları için” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA