Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde 15 Günde 2 Bin Vatandaş T.C Kimlik Kartı Aldı

Erzurum Merkez Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü’nde 15 günde 2 binin üzerinde vatandaşın Nüfus cüzdanları T.C Kimlik Kartı ile yenilendi.

Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde 15 Günde 2 Bin Vatandaş T.C Kimlik Kartı Aldı
31 Ekim 2016 tarihi itibarıyla yenileme çalışmalarının başlamasından sonra Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü vatandaşın akınına uğradı.

Palandöken İlçe Nüfus Müdürü Zeki Çakmur’un vatandaşa karşı gösterdiği sıcak ilgi yine vatandaş tarafından taktirle karşılanırken, yoğunluğa rağmen vatandaşın fazla zaman kaybı yaşamaması da dikkatlerden kaçmadı.

Çakmur, sadece parmak izi alımında sanayi ve tarımda çalışan kişilerin parmak izlerinin alınmasında zorluk yaşadıklarını söyledi.



Bu gibi işlerde çalışanların parmaklarında tahribat oluştuğunu anlatan Çakmur, bir şekilde bu gibi kişilerinde parmak izlerinin de alındığını belirtti.

Palandöken İlçe Nüfus Müdürlüğü’ne gelen vatandaşlar gördükleri ilgiden dolayı memnuniyet duyarken, İlçe Nüfus Müdürü Zeki Çakmur’un da memurlar gibi çalıştığı gözlerden kaçmadı.

Çakmur, daha çok masasında değil, vatandaşın kimlik kartını değiştirdiği mekanda bulunuyor. Vatandaşla bire bir ilgileniyor, varsa sorun çözümü noktasında işleri kolaylaştırıyor.

Çakmur özellikle parmak izi alımında sorunu olan vatandaşlarla ilgileniyor.

Palandöken İlçe Nüfus Müdürü Çakmur, bir adet biyometrik fotoğrafın gerekli olduğunu, değişim sırasında da 15 TL bir ücret alındığını söyledi.

Kaynak: İHA