Market Hırsızları Jandarmadan Kaçamadı

Eskişehir’in Han ve Seyitgazi ilçelerinde gerçekleşen hırsızlık olaylarının şüphelileri,jandarma ekipleri tarafından Çifteler ilçesinde çaldıkları malzemelerle birlikte yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, Han ilçesi Kayı mahallesinde Y.G. isimli şahıs, marketinden çeşitli markalarda piyasa değeri bin 500 TL olan sigaralar ile birlikte, 350 TL nakit para ve yazar kasa raporlarının çalındığını beyan ederek jandarma ekiplerine şikayette bulundu. Seyitgazi ilçesi Doğançayır mahallesinde B.E. isimli şahıs da, bakkal dükkanının kepenklerinin kilidi kırılarak içeriden 5 bin TL değerinde sigara, 3 bin TL değerinde içki ve 300 TL madeni paranın çalındığını beyanla şikayetçi oldu.

Her iki olay üzerine çalışmalarına başlayan jandarma ekipleri, yaptıkları operasyon sonucunda hırsızlık olaylarını gerçekleştiren O.D. ve M. D. isimli şahısları, kullandıkları araç ile birlikte Çifteler ilçesinde yakaladı. Hırsızlık olaylarında kullanılan araçta yapılan aramalarda ise 526 paket çeşitli markalarda sigara, 10 kutu kibrit, 6 şişe alkollü içki ele geçirildi.

Şüpheliler gözaltına alınırken, olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Kaynak: İHA