Körfez Protokolü Veda Yemeğinde Buluştu

Körfez’de uzun süredir görev yapan ve tayini çıkan Hava Radar Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan’a, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran tarafından veda yemeği verildi.

Körfez Protokolü Veda Yemeğinde Buluştu
Körfez’de başarılı çalışmalara imza atan Hava Radar Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan, Hava Kuvvetleri Komutanlığı Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi’ne görevlendirildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın sahipliğinde Kasr-ı Çakır Restoranda veda yemeği düzenlendi.

Düzenlenen programa Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve eşi Şengül Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Körfez Hava Radar Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan ve eşi Selda Erdoğan, Körfez Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Kaplan ve eşi Hatice Kaplan, Körfez yeni Hava Radar Komutanı Yüzbaşı Cem Erduvan, Körfez İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Sarıışık, Körfez ilçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Körfez Belediyesi Başkan Yardımcıları Faruk Denli ve İsa Taş, Kaymakamlık Daire Müdürleri, Körfez Belediyesi Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, dernek başkanları ve muhtarlar katıldı.

sağladı.

Vatan için çalışmanın büyük bir onur olduğunu her platformda dile getiren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Bizler vatanımız için, devletimizin için Türk bayrağının dalgalandığı her yerde verilecek görevleri yerine getirmeyi kabul ediyoruz. Hava Radar Komutanımızla çalıştığımız süre zarfında 15 Temmuz ihanet teşebbüsü ile karşı karşıya kaldık. O sıkıntılı süreci beraber yaşadık. Hizmet edenleri uğurlamak ve onları onurlandırmak kültürümüzde var olan bir gelenek. Bu akşam aramızdan ayrılacak olan Hava Radar Komutanı Yarbay Savaş Erdoğan’a yeni görevinde burada gösterdiği başarıları göstereceğine yürekten inanıyorum. Allah yolunu açık etsin “ şeklinde konuştu.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ardından Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can konuştu.

Kaymakam Can, “ Devletimiz tarafından verilen her görev bizler için kutsaldır. Rütbesi, konumu her ne olursa olsun vatan aşkı ile çalışanları hiçbir güç yıldıramaz. Bu anlamda Körfez’de birlikte mesai harcadığımız Hava Radar Komutanımız Yarbay Savaş Erdoğan’a yeni görevinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Düzenlenen veda yemeğinde Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yarbay Savaş Eroğan’a hediye takdiminde bulundu.

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can’ın eşi Şengül Can, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan’ın eşi Hatice Kaplan ve Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, Yarbay Savaş Erdoğan’ın eşi Selda Erdoğan’a hediye takdim etti.

Hava Kuvvetleri Komutanlığı Devlet Bilgi Koordinasyon Merkezi’ne görevlendirilen Yarbay Savaş Erdoğan veda yemeğinin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Yarbay Erdoğan “Körfez benim için özel bir yerdir. Görevim esnasında şahsıma ve kurumuma destek olan Körfez Kaymakamımıza, Körfez Belediye Başkanımıza, muhtar arkadaşlarıma ve vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA